CE CRED NUMEROSI AUTORI DESPRE APA ALCALINA IONIZATA?

Despre apa alcalina ionizata am scris intr-un alt post suficient de mult. Am scris si cum se obtine (cu ajutorul unui ionizator de apa) si ce este dar si despre beneficiile ei.

ImagineIn acest post aduc in atentie printr-un link (pentru ca articolul nu este scris de mine), ce cred numerosi autori despre apa alcalina ionizata. Sunt convins ca aceasta compilatie nu este completa dar cred ca este suficienta pentru a ne creea o parere despre apa alcalina produsa cu un ionizator de apa.

Mai jos postez doar o declaratie despre apa alcalina, restul puteti descoperi in articolul: „CE SPUN AUTORII DESPRE APA ALCALINA IONIZATA

Sam Graci, cercetator, preparator, lector, consultant si autor:

“Sunt un mare fan al apei alcaline imbogatite cu electroni produsa de ionizatoarele de apa care dau apa cu un pH aproape 10. Plantelor le place apa acida. Eu numesc de fapt aceasta apa plasma activata micro-ionizata, care are un grup mai mic de molecule comparativ cu moleculele apei de la robinet.”

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Apa alcalina ionizata, Toate posturile despre apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *