Despre MOLECULA H2O

          MOLECULA H2O  este locul unde voi prezenta pasiunea mea pentru apa. Da, sunt pasionat de apa si asa am fost mereu. Apa este viata, apa este energie, apa este sanatate. Aici incepe povestea blogului prezent. Incepe cu utilizarea apei pentru sanatate, cu utilizarea apei in diferite domenii precum cel casnic sau cel tehnic. Ne folosim de apa sub diferite forme si pentru diferite lucruri: ne hidratam cu ea, ne spalam cu ea, curatam diferite obiecte si lucruri cu ea. Apa se foloseste in domeniu medical si in domeniu tehnic, o folosim sa transportam agent termic, o folosim pentru distractie si pentru relaxare in centre SPA.

Fara APA nu se poate trai, sunt convins de asta. Dar cum facem sa folosim cea mai buna apa pentru diferite domenii si cum facem ca dupa ce folosim apa, ea si fie integrata inapoi in natura in stare cat mai curata? Aceste aspecte le vom afla impreuna pe acest blog.

Voi prezenta tehnologiile existente pentru tratarea si filtrare apei pe piata din Romania. In acest fel, poti lua o decizie corecta, fie ca vrei un simplu filtru de apa pentru a avea acces la apa potabila, fie ca doresti sa-ti protejezi instalatia si centrala de incalzine a casei de apa dura, fie ca ai de implementat o aplicatie industriala, pentru ape de proces sau pentru ape uzate.

Daca ai intrebari te rog sa ma contactezi pe adresa de e-mail: moleculahoh@gmail.com Poate vrei un sfat cu privire la un echipament pentru filtrarea sau tratarea apei sau poate vrei un sfat cu privire la schema de tratarea necesara pentru o anumita apa. Te voi ajuta cu placere in limita timpului meu.

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *