LABORATOARE PENTRU ANALIZA APEI

Lipsa de informatie bine structurata este prezenta in toate domeniile din Romania. Totusi, pas cu pas lucrurile se intreapta in aceasta privinta. Calitatea apei este esentiala pentru orice om, de aceea trebuie sa avem cat mai multe informatii despre aceasta. Fie ca o utilizam in gospodarie, pentru baut, pentru productie sau industrie, apa trebuie sa corespunda dpdv. fizico-chimic si microbiologic, anumitor standarde. Asa ajungem la necesitatea de a testa apa, adica la un buletin de analiza. Pentru acest lucru, sunt necesare laboratoare bine echipate si autorizate. Dar unde gasim aceste laboratoare pentru analiza apei?

De curand a fost lansat un website cu aceasta functie, de a gasi un laborator de apa. Prezentul post are rolul de a face cunoscut acest website, pentru ca cei mai multi dintre noi sa beneficiem de aceasta informatie, absolut gratuita. Website-ul se numeste Infoapa.ro. Cu siguranta veti gasi un laborator de apa in apropierea dvs., dar si alte informatii utile despre apa.

Va rog sa-mi dati un feedback prin comentarii (mai jos) despre site-ul Infoapa. Sunt curios daca v-a fost util, daca este usor sa gasiti un laborator de apa sau alte informatii, daca considerati util pentru dvs. acest proiect sau ce ati dori sa mai gasiti ca si informatie pe acest site. Toate comentariile vor fi redirectionate catre administratorul site-ului infoapa.

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Analize apa, Toate posturile despre apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *