STATIE DE DEDURIZARE MONOBLOC SAU BIBLOC?

Ati ajuns in situatia de a constientiza nevoie de o statie de dedurizare si ati fost confuz cu privire la modelul potrivit?

O cunostinta m-a intrebat ce anume sa aleaga, statie de dedurizare monobloc sau bibloc. Pentru a intelege mai bine cele doua modele de dedurizatoare, mai jos am postat imagini:

Imagine             Imagine

       statie dedurizare monobloc                                          statie dedurizare bibloc

Amandoua modelele de dedurizatoare ofera acelasi lucru: apa dedurizata. Si atunci in ce consta diferenta?

Statia de dedurizare monobloc are rezervorul de sare incorporat iar statia de dedurizare bibloc are vasul de sare separat. Aceasta este singura diferenta. Practic, daca spatiul tau de plasare a statiei de dedurizare este mic, atunci ar fi bine sa optezi pentru o statie de dedurizare monobloc. Daca nu suferi de lipsa de spatiu, poti opta pentru oricare din modele. Un avantaj al statiei de dedurizare bibloc este ca vasul de sare separat este mai mare decat vasul de sare incorporat la o statie dedurizare de aceeasi dimensiune dar model monobloc. Acest lucru este un avantaj pentru ca poti incarca o cantitate mai mare de sare si in acest fel vei avea o perioada mai mare in care nu vei „vizita” statia de dedurizare.

Ca o concluzie as putea spune asa:

statie de dedurizare monobloc = spatiu ocupat mic
statie de dedurizare bibloc = vizite mai rare pentru incarcarea cu sare

Daca este prima oara cand te informezi destre o statie de dedurizare, ar fi bine sa citesti si celelalte posturi despre acest echipament:

http://moleculah2o.wordpress.com/category/statii-de-dedurizare/

Un articol foarte bun despre statiile de dedurizare poti gasi aici: DEDURIZATORUL, SOLUTIA TEHNICA PENTRU APA DURA

Daca ai intrebari despre statiile de dedurizare sau ai nevoie de un astfel de echipament, ma poti contacta pe email: moleculahoh@gmail.com

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Apa dura, Statii de dedurizare, Toate posturile despre apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *