DESPRE APA ALCALINA IONIZATA – DE DR. ROBERT O. YOUNG

“Cumpararea unui ionizator de calitate este lucrul numarul 1 pe care trebuie sa-l faci pentru a preveni boala si a inversa problema de sanatate care este deja prezenta si care lucreaza impotriva ta in fiecare zi.”

Imagine

Consumand apa alcalina indepartezi acizii si deseurile, ajutand intregul tau corp sa ramana alcalin. Furnizand apa alcalina pentru a neutraliza si indeparta acizii din tesuturi, vei opri organismul de a lua substante alcaline din alte parti ale corpului, cum ar fi calciul din oase.”

“Pentru a mentine sau a reface pH-ul natural al corpului tau, pentru o sanatate optima, bea apa ionizata restructurata, care este bogata in antioxidanti si minerale alcaline. Apa ionizata ajuta la inversarea efectelor acizilor acumulati in corpul tau, care sunt cauza bolilor degenerative si a imbatranirii.”

“Daca m-ar intreba cineva care ar fi lucrul pe care l-as putea face pentru a avea o sanatate mai buna, raspunsul ar fi simplu…vezi articol complet aici

Acest articol a fost publicat în Apa alcalina ionizata, Toate posturile despre apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *