Apa magnetica sau apa magnetizata

Apa magnetica sau apa magnetizata este acelasi lucru. Aceasta expresie se refera la apa cara fost tratata cu un camp magnetic, adica a trecut prin dispozitive speciale pentru a fi supusa unui camp magnetic.

Din anumite surse, aflam ca apa magnetizata a fost utilizata prima data in Rusia, de trei doctori: G. Gerbenshchikow, I. Shetsov și K. Tovstoles, toti specialisti in urologie, de la Academia Militara Kirov din Leningrad. Au avut pacienti care au baut apa magnetizata bi-polar. Acest tratament simplu a fost eficient in descompunerea pietrelor de la rinichi si de la vezica biliara. Pietrele s-au dizolvat si au fost eliminate prin urina, fara durere si fara pericol. Apa a impiedicat formarea altor pietre in rinichi si in vezica biliara. Medicii sovietici au dat apa magnetizata pacientilor de peste 30 de ani, pentru probleme digestive si urinare, pentru probleme cauzate de sistemul nervos, afectiuni cum ar fi mastita, dureri si umflaturi, urinare cu dureri si pentru multe alte tulburari.

In cartea sa, „Magneti pentru sanatatea ta” Dr. Louis Donnet, M.D., a scris: ” apa magnetizata poate fi de ajutor in controlul greutatii, ca adjuvant al unei diete corecte. El afirma (pagina 82) ca a vazut peste 100 de cazuri de succes. Deoarece aceasta apa imbunatateste activitatea metabolica, poate fi utiliza in arderea tesuturilor grase excesive.

Asa cum apa magnetizata dizolva depunerile sedimentate (calcarul) de pe peretii boilerelor si radiatoarelor, in mod similar exista rapoarte cum ca functioneaza si pentru deblocarea arterelor si venelor, ce au de puneri de colesterol si saruri, regland sistemul circulator.

Apa magnetica a este considerata eficienta in ameliorarea racelii, tusei, bronsitei, tuturor tipurilor de febra si multe altele. Dr. H. L. Bansal considera ca este util si in reglarea menstruatiei femeilor.

Apa magnetica a fost raportata ca fiind de ajutor pentru oboseala zilnica. Biofizicianul Albert R. Davis, un pionier in cercetarea în domeniul magnetoterapiei, a scris in cartea sa „Efectul magnetic” că el si colegii sai au descoperit ca ar putea depasi oboseala dupa-amiezii, consumand un pahar de apa magnetizata in timp ce se relaxeaza cateva minute.

Iti recomand un blog cu explicatii despre apa magnetica: apamagnetizata

Consumi apa magnetizata? Lasa-mi un comentariu mai jos despre experienta consumului de apa magnetica. Este util si pentru cititori, nu numai pentru mine.

Consideri utili acest post? Share pe retelele de socializare: Fb sau ce s-o mai inventa intre timp 🙂

Sursa text: Lifesources

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Tehnici de filtrare și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Apa magnetica sau apa magnetizata

  1. Pingback: Apa magnetica sau apa magnetizata – Fii pe fază !

  2. Laschi Mihai-Bacau spune:

    Am proiecatat o Instalatie de Tratare Magnetica a Apei „AQUA-yyyyy”utila in multe domenii precum:sanatate,agricultura, zootehnie, legumicultura, pomicultura, viticultura etc.Folosita in uz casnic si ca apa potabila, studiile au aratat ca are multiple avantaje pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *