TDS SI METODA DE SPERIAT CLIENTII

TDS SI METODA DE SPERIAT CLIENTII.

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Toate posturile despre apa. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la TDS SI METODA DE SPERIAT CLIENTII

 1. eugenia ,g spune:

  doresc sa stiu ,pt.lavoar ,atit pt.apa rece cit si pt.apa calda ce filtru ar fi indicat ,va multumesc

  • MOLECULA H2O spune:

   Buna ziua,

   Ideal este ca apa sa fie filtrata pentru toata casa dar acest lucru implica o singura conducta de alimentare ceea ce nu este posibil daca locuiti la bloc. Daca aveti centrala de incalzire inseamna ca au fost facute modificarile de rigoare si in acest caz se poate filtra apa pentru toata casa.

   In privinta lavoarului, depinde ce calitate a apei doriti sa rezulte in urma procesului de filtrare. Pentru filtrare de sedimente (mizerie, mal, nisip) se pot monta filtre de retea sau asa numitele filtre de sedimente. Recomandarea mea este sa aiba dimensiunea de 10″ si sa aveti ca si finete de filtrare, maxim 20 microni. Ideal ar fi la 5 microni dar este ok si 20 microni. Aceste filtre se gasesc mai peste tot, in magazine de instalatii in magazine mari de bricolaj. Va pot recomanda si eu un site daca este necesar dar problema este cu filtrele de apa calda. Acestea se gasesc mai greu.

   Toate cele bune!

 2. robert spune:

  buna ziua. locuiesc la curte si apa pe care vreau s-o folosesc pt baut este din put.exista pana la intrarea in casa un derdurizator si 2 filtre de sedimente…intrebarea mea este…PT O APA POTABILA SA ACHIZITIONEZ UN SISTEM CU OSMOZA INVERSA SUB CHIUVETA ?…[nu prea am incredere]…sau un aparat de ionizat si alcanizat…va multumesc frumos

  • MOLECULA H2O spune:

   Buna seara,

   Este bine sa aveti un sistem cu osmoza inversa in cazul in care utilizati un dedurizator. Statia de dedurizare aduce o anumita cantitate de sare in apa ceea ce in unele cazuri poate influenta sanatatea (daca sunt probleme sau predispozitii la bolile cardiovasculare). Daca nu aveti incredere, va rog sa-mi scrieti pe moleculahoh@gmail.com si sa voi recomanda un sistem cu osmoza inversa foarte bun.

   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *