NANOTEHNOLOGIA PREVINE DEPUNEREA DE CALCAR, ELIMINA BACTERIILE, PURIFICA APA

New York Times scria in 2006 despre o noua tehnologie bazata pe magneti bio ceramici, de 100 de ori mai puternici decat magnetii obisnuiti.

AQUA_SOFT_NATURAL_2

9.11 20o6 New York Times: Nanotehnologia utilizata in purificarea apei. Cercetatorii universitatii Rice ar putea detine o metoda simpla de eliminare a arsenicului.

Journal Science
„Un mod simplu de a elimina arsenicul. Vicki Colvin, director la „university’s Center for Biological and Environmental Nanotechnology”a declarat „noi cercetatorii am fost surprinsi sa aflam ca nu avem nevoie de electromagneti mari  pentru a muta nanoparticulele, si ca, in unele cazuri, magnetii normali ar putea face acest lucru”.

Inventatorul produsului este Mayer Fitoussi. El a gandit si construit un produs cu totul remarcabil , un filtru cu magneti bio ceramici, de 100 de ori mai puternici decat magnetii obisnuiti. Acest produs numit AQUA SOFT NATURAL este inventie ce rezolva foarte multe probleme ale apei si cu foarte multe aplicatii:

* nu permite calcarului din apa dura sa se depuna pe peretii instalatiilor, boilerelor, masinilor de spalat etc.;
* elimina depunerile de calcar din instalatii;
* distruge bacterii si alge;
* indeparteaza particule in suspensie datorita filtrului cu discuri.

Controleaza aparitia legionelei prin faptul ca nu permite ca pe peretii instatiei si a boilerului sa se depuna calcar. De obicei pe peretii instalatiilor de depune un biofilm, un mediu prielnic de dezvoltare pentru bacterii si pentru Legionela.

Acest filtru cu magneti bio ceramici are si avantajele unei tehnologii ecologice si curate. Spun asta pentru ca in cazul dedurizatoarelor clasice (pentru eliminarea calcarului), AQUA SOFT NATURAL nu are niciun consumabil. Nu consuma sare si nu utilizeaza apa pentru regenerare. Nici macar curent nu consuma. Este 100% din acest punct de vedere, ecologic pentru mediu si ecologic pentru buzunar 🙂

Tehnologia folosita de AQUA SOFT NATURAL,  a fost testata in Israel iar rezultatele au demonstrat ca are efecte benefice asupra sanatatii:

– incetineste imbatranirea;
– cresterea nivelului de hemoglobina;
– reduce nivelul de acid lactic;
– scade riscul de cancer (prin eliminarea arsenicului);
– stimuleaza sistemul imunitar.

Asupra apei are urmatoarele efecte:

– nu permite calcarului sa se depuna pe peretii instalatiilor;
– reduce clorul din retelele publice de apa;
– distruge bacterii coliforme;
– distruge alge;

Aplicatii posibile AQUA SOFT NATURAL:

INDUSTRIE – AGRICULTURA – ORASE – CASE REZIDENTIALE

– pretratament pentru filtrarea prin membrane (osmoza inversa, nanofiltare, ultrafiltrare);
– tratament pentru ape gri;
– tratament pentru apa uzata;
– tratament apa rece in circuite inchise;
– tratament apa din sistemele de incalzire cu circuit inchis;
– tratament apa in turnurile de racire;
– tratament legionela;
– tratamentul apei din boilere;
– tratamentul apei pentru case rezidentiale;
– tratamentul apei din fantanile ornamentale;
– tratamentul apei pentru acvarii si pesti;
– tratamentul apei pentru piscine;
– tratamentul apei ce se utilizeaza in agricultura;
– tratamentul apei din panourile solare

Despre tehologia AQUA SOFT NATURAL

Asa cum spuneam deja, tehologia acestui filtru de bazeaza pa magneti bio ceramici, 8 la numar. Acesti magneti sunt de 100 de ori mai puternici decat magnetii obisnuiti si nu se degradeaza . Filtru are in interior si un cartus filtrant cu discuri din plastic cu finete de 55 microni. Acest filtru nu trebuie schimbat ci doar curatat prin demontare si spalare cu jet de apa. Daca veti observa cu atentie imaginea de mai sus, vedi vedea ca prin modul in care este costruit acest filtru magnetic, apa este supuna unui contact indelungat acestor magneti puternici. Inovatia acestui filtru de apa consta in trei lucruri, intr-un singur filtru gasim filtrare de sedimente, magneti bio ceramici de 100 de ori ma puternici decat magnetii obisnuiti si contact prelungit cu apa.

Omul de stiinta, profesorul si cercetatorul, Dr. Klaus Kronenberg a declarat: magnetii permanenti au fost dezvoltati în ultimul deceniu pentru a fi de 100 de ori mai puternici si mult mai durabili decat magnetii de moda veche făcuti din otel. Spre deosebire de magnetii din otel, care devin mai slabi o data cu trecerea timpului, magnetii ceramici moderni, nu prezinta modificari din cauza timpului.

filtru-magnetic-aqua-soft-natural

Un produs inovator, acum si in Romania. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati prin moleculahoh@gmail.com

Pentru descrierea produsului si pentru pret puteti vizita FILTRU APA AQUA SOFT NATURAL

Se poate monta pe orice casa sau vila si acopera orice debit decesar pentru o locuinta rezidentiala. Conectarea se face pe 1 tol.

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Apa dura, Filtre apa casnice, Recomandarile mele, Tehnici de filtrare, Toate posturile despre apa și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la NANOTEHNOLOGIA PREVINE DEPUNEREA DE CALCAR, ELIMINA BACTERIILE, PURIFICA APA

 1. gabriela bacico spune:

  Buna seara, ma intereseaza un dedurizator ca acesta fără consumabile, ce ma sfatuiti mentionez
  ca mia facut cineva un test al apei si mia zis ca am duritate 7 in nu stiu ce măsură germana
  am uitat unitatea de masura dar poate dvs. stiti . Multumesc si va astept cu un raspuns pe mail.
  sau pe tlf.

 2. Aurel spune:

  Buna ziua,

  Acest Aqua Soft Natural ar putea realiza dedurizarea apei pentru consumul unei case?
  O alta intrebare ar fi : Cine ar facea aceasta instalare/montare si cam cat ar costa manopera?
  Pretul acesta al filtrului este actualizat ? Exista pe stoc?

  • MOLECULA H2O spune:

   Buna ziua,

   In primul rand trebuie sa va spunem aici este un blog si nu o firma. Nu vindem nimic si evident ca nici nu avem stoc de marfa. Trebuie sa intrebati de stoc direct la firma ce comercializeaza produsul.

   AQUA SOFT NATURAL nu dedurizeaza apa ca un dedurizator clasic, prin schimb ionic de aceea nici nu are un consumabil precum sarea. Acest echipament, prin campul magnetic puternic ce il genereaza, schimba structura (forma) ionilor de calciu si magneziu. In acest fel aceste saruri nu se mai depun de conducte, in interiorul boilerului, in centrala etc. Deci, nu dedurizeaza ci conditioneaza as putea spune. Duritatea apei ramane aceeasi ca la intrarea in filtru dar actioneaza asupra depunerilor.

   Toate cele bune!

 3. MihaelaN spune:

  Buna seara,

  Inteleg ca acest echipament conditioneaza, dar nu pe o perioada nelimitata. Ce se intampla in cazurile in care apa nu este folosita mai multe zile la rand? De ex in vacanta.
  De-asemenea, spuneti ca actioneaza asupra depunerilor. Inseamna ca acestea vor fi eliminate prin consumatori (robineti, masini de spalat,etc) ? Nu se vor strica?
  In specificatiile echipamentului am vazut ca este mentionata o duritate maxima. Ce se intampla in cazul in care apa are o duritate mai are decat cea maxim admisa?

  Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

  • MOLECULA H2O spune:

   Buna seara. In perioadele de stagnare a apei, mai mult de 48 ore, apa isi pierde efectul tratamentului la care a fost supusa. Dar cand deschidem un robinet, va ajunge la consum din nou apa tratata. Aceasta apa tratata, in timp va elimina depunerile pe care apa ce a stagnat, le-a format.

   Da, aceste depuneri calcaroase, se vor elimina in timp, prin consumatori. Acestu consumatori nu ar trebui sa se strice. Ionii de calciu si magneziu sunt intr-o forma mai mica si rotunjiti, ceea ce impiedica aderarea acestora la baterii, robineti etc.

   Functioneaza si pe duritati mai mari. Numai ca cu cat duritatea este mai mare, cu atat petele albe vor aparea mai intens, acolo unde apa stagneaza si se evapora (ex. chiuveta, vesela). Nu exista o duritate maxima doar o eventuala nemultumire a clientului care poate considera ca sistemul de conditionare a apei dure nu functioneaza din cauza petelor albe vizibile (cu cat duritatea este mai mare cu atat petele allbe vor iesi in evidenta mai mult). De fapt, aceasta solutie tehnica este pentru protectia instatiei, centralei, partea interioara a bateriilor si dusului, oriunde apa circula, acolo va vedea efectul.

   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *