APA PLATA PERICULOASA RETRASA DIN MAGAZINE – STIRE DIGI 24

apa imbutelata periculoasaDin pacate nu am timp sa scriu cate un post in ritmul in care apar stiri in presa de tipul ”  apa imbuteliata retrasa din magazine” / „apa periculoasa retrasa din magazine”. Iata mai jos inca o stire de la Digi 24, cu privire la ce a ajuns apa pe raft. Apa imbuteliata = business fara grija pentru consumator.

Mai exista cineva care considera ca apa imbuteliata este mai buna ca filtrarea apei la punctul de consum? Daca raspunsul este afirmativ, citeste mai jos.

Iata si stirea celor de la DIGI 24:

„Analizele de laborator au scos la iveală probleme la apa îmbuteliată în recipiente de 2 litri sub mărcile Winny, Aro şi Izvorul Zânelor şi la cea în bidoane de 6 litri Calipso şi de 5 litri Aqua Quinn.

În urma controalelor, inspectorii ANPC au retras de la vânzare 250 de litri de apă îmbuteliată şi au dat amenzi în valoare de 50.000 de lei agenţilor comerciali care se ocupă de îmbuteliere.

„Au fost prelevate 17 eşantioane de apă de masă şi izvor aflate în reţeaua de comercializare din supermarketurile din Bucureşti. Cinci din aceste probe au ieşit neconforme la parametrul microbiologic numărul total de germeni. Au fost analizate la un laborator acreditat şi la acest parametru au rezultat valori cu până la 200% peste limita admisă sau mai bine zis de 200 de ori peste limita totală admisă”, a declarat Paul Anghel, director general ANPC, pentru Digi24.” Citeste mai mult pe: DIGI 24

Despre H2O Molecula

Primul si singurul blog din Romania, specializat pe filtrarea si tratarea apei.
Acest articol a fost publicat în Presa despre apa, Toate posturile despre apa și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *